torsdag 18 juni 2009

Livet på landet!


Ja nu har jag varit lat igen, har inte skrivit något, fy. Men nu är jag här, är lite trött och seg, men det kanske inte är så ovanligt.

Milou har nu fått börja vara lydig :-) i vissa stunder, där emellan, far han fram, äter ko skit och terroriserar dom andra hundarna. Livet är härligt tycks han säga.

Igår fick gamla Sally nog tryckte ner honom och morrade, men inte en skråma, men han blir trött efter sådana tillsägelser.

Han har misslyckats en gång för två veckor sedan och kissat inne annars inte en droppe, han säger till när han är nödig. Även när han busar inne med Reha så glömmer han sej inte.

Han är nog heller inte rädd för den onde själv, väldigt självgående, skrammel och dån är inget som skrämmer honom. Är han döv? Nej då han hör sitt namn, fast just nu är det ju si och så med det, så där i ligger inte problemet.

Igår var vi och badade, Milou tyckte det var super roligt att plaska, hade köpt en liten plast dummy som han hämtade glatt. Ripa har ju aldrig simmar förutom när hon var liten och ramlade i från bryggan, men idag hade elaka matte tänkt att det är dax, sagt och gjort, hon ville bara titta efter små fåglar och ingen dummy, så det var bara för matte att kliva i vattnet med byxorna på, galet jag vet, men humöret ni förstår. Ja simmade gjorde hon utan några problem, knäpp hunden. Sen var det Myrans tur härligt och roligt, och fast det var första gången på detta ställe hoppade hon i och simmade, duktig tjej.

Sen smet korna ur hagen här hos Tobbe, precis när jag var på väg in till Skövde för att köpa ett elagrigat.

Nej nu vill Milou vila lite och då tar jag oxå chansen. Det regnar ute så det kan bli kojdag om man har riktig tur, men tror inte på den just, kor ska flyttas. Det föddes en kalv igår en liten pojke, söt som sakrutt. Nej hej hopp alla. Kramar från oss. Bilden är favorit i repris.

1 kommentar:

Marie sa...

Bara ler över humöret... och känner igen det på något sätt ;-)

KRAM & ha en HÄRLIG midsommar!!