lördag 20 juni 2009

Att hinna med allt!

Ja igår var det midsommar och det blir många som drar i en. Men här är det ju inte bara att åka hit och dit med ett 50 tal nöt och 6 hundar. Började dagen med att slå färskt gräs till djuren som inte har så mycket gräs i sin hage, och några till. Kolla att allt är bra med alla. Hundarna ska ju ha sitt. Myran var med och sprang lös när vi hämtade gräs, hon roade sej kungligt, och hittade ett och annat att ära, konstigt att hon inte rullade sej i något???
Sen åkte vi till Tobbes föräldrar på torpet och fikade jordgubbstårta och kaffe, Ripa och Milou följde dit, Ripa blir väl ompysslad eftersom hon är högt älskad av Tobbes syster Ragnhild, dom tog små promenader och myste, Ripa fick även hon en stor tårt bit. Milou var mest på bus humör så hanfick låna några gosedjur av Ragnhild det var bra för då roade han sej själv lite. Men Tobbes syster dotter var där och grejade med honom oxå. Han fick oxå en liten tårt bit.
Sen var det hem och greja iordning oss för sen skulle vi till några bekanta på midsommar lunch och senare middag. Milou och Myran fick följa dit. Milou fick chansen att träffa deras väldigt trevliga golden hane Arrak. Dom busade och sprang ikring lite så Milou blev ganska nöjd. Vid 17 skjutsade jag hem hundarna och matade alla, sen åkte jag tillbaka.
Nej nu har jag inget mer att skriva, oj att Milou har fått lite knäck i lurarna, bitvis. Men det hör väl till. Kramar i massor till alla trötta eller pigga midsommarfirare.

Inga kommentarer: