måndag 29 juni 2009

Bad!


Idag har Milou varit till veterinären och fått sin andra vacc. Och det gjorde inte ett dugg ont säger han. Myran fick sina knölar översedda men dom tycker att det är bara att avvakta. Varm är det ju idag oxå, så hundarna vill inte göra många knop.
Och så var det detta med bad. I valp annonsen stod det att man troligen skulle få valpar med stor vatten passion, så vad kan man vänta sej???
Vi har idag oxå varit iväg och badat, idag har Milou simmat och hämtat dummyn två gånger, roligt och han är stolt som en tupp.
Men sen var det ju det här med hjärnan igen, dom följer sällan med i köpet eller???
Milou simmar ut efter Myran, men vänder efter en liten tur och då kom det en droppe vatten på huvudet, och vad händer??? Jo han slutar simma och ska ruska av sej, mycket smart, han sjönk som en gråsten, men trägen vinner, han kommer upp igen och fortsätter simma, och inte verkade han bli rädd heller. Men matte fick sej ett gott skratt idag med, pga hundarna.
Vilken glädje källa dom är, hoppas alla kan se det roliga i just sin hund. Nu ska jag slänga mej i duschen och sen åka på jobbet. I morgon har som sagt att det kunde komma lite regn på eftermiddagen, hoppas. Kalla kramar i värmen.

1 kommentar:

Liza sa...

Haha skulle vilja ha sett Milou då.....:D och detta med hjärnan...ja man kan ju undra vart den är ibland ;D (tänker på min 4 fota);D Kramar