torsdag 4 juni 2009

Gårdagens nyheter!


Lägger in en gammal bild sen vi var på Öland med många små galningar.
Igår då var vi ute mycket, rensade land mm, och man får sååååå god hjälp med allt. Man ska ju inte klaga när någon tar sej tid med en, men att ha allt ogräs utspritt på gräsmattan är väl ingen "hit".
Milou säger ju som sagt till när han vill sova middag så igår kröp han och la sej vid 10 på förmiddagen och då hann matte både bada och åka och handla. Det går ingen nöd på den mannen, tryggt ligger han bara där i husses säng, men bara på dagen. På natten sover han i sin bur brevid matte, han är så tyst och snäll så man blir alldeles lycklig. Igår la vi oss vid 21.30 matte är ju kvällstrött och jag vaknade i morse vid 6 och då låg lill prinsen och tuggade på ett ben och sen på sin pip ko. Han är helt otrolig faktiskt. Har aldrig haft en så snäll och lättsam valp (peppar, peppar ta i trä).
Igår kvälls så skulle jag ta en liten promenad med hundarna runt ko hagen. Det började med att Ripa sprang bort sej och missade vart vi gick, Myran hittade ett harspår och spårade så hon var alldeles slut. Jag såg haren men inte hon. Ha ha. Så då var vi nöjda ja kanske inte Ripa som missade hela grejen, men hon är ju duktig på att roa sej själv på gården. Nu blir det hej och kram från den lyckligaste valp ägaren på Högåsen i alla fall.

Inga kommentarer: