måndag 10 maj 2010

Söndag med spårhundar och björn!


Två av mina favorit hundar!

Denna dag har oxå gått i spårningens tecken.

Många duktiga hundar som utvecklats väl under helgens kurs, några är nu redo för anlagsklass, och några ska väl träna lite till.
Hoppas att alla nu känner att hundarna och framför allt ägarna är nöjda efter en intensiv helg.

Milou gick ännu ett 600 meters spår och han jobbar bra och lugnt, tappar han blir det ringning till han hittar igen. Glad jaaaaaa!
Ännu en bild på Milou och Wilda.

En kurs deltagare hade med sej en björnunge som han hade i frysen, helt lagligt. Den ar chipad så nu behöver ni inte fundera på det.
Men i alla fall. Hundarna fick kolla den, eller vio fick se hur hundarna reagerar på björn, det var spännande.
Myran blev lång men var fram, Milou var på ca 5 meter mest hela tiden men var nog fram på 2 meter en sväng. Bilder på detta lär komma senare.

Evis var det som var snäll att gå med Milou på spåren bägge dagarna.
Har pratat med en domare som kanske om allt går som det ska, ska döma Milou i anlaget den 27/5. Evis ska även här gå med honom, med tanke på mitt ben, eller knä heter det väl.
Ett stort tack till Sussa, Liza och Suss för all hjälp. Oh ni, nu får vi se om vi gör en helg date till, med lite annan sysselsättning.
Efter kursen tog jag och åkte till Tibro. Vi var framme vid 23. Kramar och tack för en underbar helg.

3 kommentarer:

Liza sa...

Tack själv för en trevlig och rolig helg, var bara så jättekul att få vara med och hjälpa till :D Vill du ha bilderna fortare kan du ju alltid maila adressen dit ner så skickar jag skivan.
Kramar från oss

Sussa sa...

ja jag kan bara hålla med Liza! Tack tack tack för en trevlig å rolig helg! hoppas vi ses snart igen :-)
kram!

suss sa...

ja ulrika de va en rolig helg=) åh ja tycker gärna att vi ska ta en mat bit tillsammans!säg bara till när ni kan=)ha de så bra.. föresten va fina vår bilder du hade lagt upp önskar att de ser ut så här snart! kram Suss