lördag 1 augusti 2009

200 inlägg!







Att ni orkar läsa, jag är nu uppe i 200 inlägg om det nu heter det. Helt otroligt.



Nu ska jag berätta om Onsdagen.



Vaknade på morgonen och Myrans vänstra öga var totalt svullet, ja det såg bedrövligt ut. Fick hjälp o få en tid hos veterinären vid 15. Ja men nu måste jag döma ett par öppenklass. Det var en Spinone hane först, han gick till ett andra pris. Sen var det Pimms tur och hon gick till ett första pris. Grattis!!! Sen fick Myran apportera lite, men man märkte att hon var väldigt störd av ögat. Milou fick ett par släpspår med kanin och det var roligt tyckte han, ingen tvekan att ta kaninen i munnen och återvända till matte. Oj vad skoj det var att se att han var så vilt medveten.



Nu blev det lite lunch och vila.



Sen var det dax för vatten träning. Milou fick gå först eftersom vi skulle till vetten sen. Han var i och hämtade leksaker först. Sen blev det dax för fågel och han i försvann som en sten, men vem bryr sej tycktes han säga, påt igen och hämtade fågeln, detta gjorde han nog ca 4 gr, sen blev det hans systers tur. Då blev han helt tokig, för han ville göra mera.



Nu var det dax att lägga ut anlagen och sen åka till Nybro till veterinären.



Dom hittade inget i ögat så hon fick sövas, men hittade inget ändå så det blev penicillin och kortison + ögon salva. Jippie det gick löst på 1700 kr. Men huvudsaken är ju att hon blir bättre.



När vi var tillbaka var det dax för anlagen. Först ut var Rosa och det är inte som ett ko namn utan färgen, har lärt mej det nu. Hon blev godkänd, hon var mycket duktig, efter henne var det Spinonen Ebbie hon blev oxå gk, sist men inte minst var Geist han var också bra och blev gk. Grattis till er alla.



På kvällen hade vi beställt hämt mat, det var gott att slippa laga mat, man var något mör och ändå skulle jag ut med två som blev tre öppenklass och hjälp med tre. När detta var klart stupade jag och hundarna i säng.


På torsdag var Myrans öga mycket bättre. Skönt men hon är sur pga tratt och att Milou fick ha hennes sele.


Dömde 6 öppenklass + kollade ett spår. Han inte med mycket mer den dagen. Började döma Spinone hanen igen, och idag gick han till ett första pris. Sen var det Geist tur, han spårade bra men är inte van så svåra spår så det blev ett noll pris. Efter det var det Pimm och hon gick till ett första pris idag med, och hon var tillomed bättre idag. Efter henne varde Rosa och hon orkade spåra en sträcka sen var det stopp, så här gick matte in och bröt. Bra matte. Sen var det lite lunch och upp vätskning.
Sen hade jag lagt ett besvärligt spår till Loke som han fick testa+jag tyckte det var intressant att få se hur han jobbade. Han var riktigt duktig och efter några försök löste han svårigheterna. Härligt med hundar som inte ger upp.
Sen kom Elisabet med sina hundar som jag oxå skulle döma. Började med Jetta som jobbade sej till ett första pris, och Nisse han jobbade en stund men lade sedan av, så även denna matte gick in och bröt, han hade mest något annat i sitt huvud
Efter detta var det dax att åka mot Tibro igen, helt slut, men glad av att träffa så många trevliga människor och hundar.
Väl hemma så såg jag att det var en kalv ute, och då blev det även hag byte på korna. Sen var det god natt för mej.
Fredag var det totala vilodagen, Milou har blivit vild och galen, men det får man väl räkna med att det kommer förr eller senare. Nu har ni fått en liten kort version av lägret.
Kramar och vi hörs väl, om inte annat ses vi.

2 kommentarer:

Liza sa...

Klart man orkar läsa :D
Hoppas Myran är bättre i sitt öga, inget kul när de blir sjuka eller skadade. Nog är det så allt att man vet vart pengarna går om man har djur eller barn....men det är värt det :D De är ju det bästa man har :D
Kul att Du hade kul på träffen :) Det är ju lite speciellt att bara umgås med liknande :) Kramar från ett mulet Sveg. Liza

Marie sa...

Hoppas Myran mår bättre!!

Sen det här med 200 inlägg... vi tycker ju du skriver för sällan ;-)

Du och Myran är klubbmästare i sök 2009!! GRATTIS!!! =)

OCH vi vill JÄTTEGÄRNA att ni kommer hem och tränar med oss!!! (och det får alla ni andra som läser detta också göra!! Onsdag kl 19 är nästa "träff"...)