torsdag 9 juli 2009

Regn och regn.


Hej! Igår var det nästan sky fall, ja i alla fall som om himmelen var öppen. Oj vad grått, och vad hade vi bestämt då? Jo att åka till sånfjället, hmmmm inte så smart. Vi var vid nyvallen och inte såg man fjället ändå.
Ja okej vi åkte till Birre och fredrik och fick en helt underbar dag, med god mat, många stick tips och fina garner (växtfärgade), och mycket prat. Tack för en solig dag i regnet. Alla hundarna var med. Ripa älskar ju att komma till Långå och hon riktigt visade husse att här har jag varit och känner till. Milou busade med sin tjej Jenka (på bilden). Myran var inne i värmen och Birre kände igenom hennes muskler mm, med tanke på hennes hd fel, och tyvärr eller som jag känt och misstänkt var hon mindre musklad på ena sidan bak och då automatiskt på andra sidan fram. Rhea och Alba var ute i ny hundgård och blev blöt och trött.
Vi kom hem vid 20.30 nöjda och trötta. Får se hur denna dag artar sej. Evis kanske kommer på besök. Kramar i massor från hon som har det såååå trevligt när hon har sällskap i huset.

2 kommentarer:

TvåÄndsStickan sa...

Tack själva för en underbart solig dag i regnet.
kram kram i massor

liza sa...

Visst är det härligt med soliga stunder även i regnet. Det är tur att de finns :) Kram