tisdag 14 juli 2009

Fullt upp??!!


Ja Tobbe åkte igår, oj vad tomt det blev. Men det var nog tur oxå, för idag har han haft fullt upp med kalvning mm.
Peter och Viktor kom igår, vi var ute och åkte lite bil och kollade efter björn eller älg men inget napp där inte. Snorpan och Christer var hit en sväng och det blev lite bus för Milou.
Hundarna tycker det är roligt med främmande men dom blir ju helt slut. Milou tyckte det var roligt men lite läskígt med Viktors bus. Men det funkar bra, Milou är ju otroligt snäll i det stora hela.
Vaknade i morse av att det var en traktor med betes puts som klippte grannens gräs. Så det var bara att kliva upp.
Har fixat med bilen invändigt, med burar och så. Brorsan har kollat motorn, den har gått illa ett tag, och han hittade en vakum slang som det gått hål på, så nu går den hur bra som helst.
Christer hade lagt ett spår igår som han gått med Musetta idag på morgonen, som han undrade om jag ville gå med Myran, man tackar ju inte nej till något dylikt, och han följde med och kollade. Han tyckte hon skulle fått ett 1:a pris om det varit prov. Roligt.
Har frågat honom om han skulle vilja hålla en valp kurs, så vi får gå istället för att hålla, och han skulle nog det som det hördes. Det ska bli roligt.
Har även fått hjälp att träna lillebror lite. Han kan ligga platt med huvudet mot marken, har även tränat det i kväll och det gick bra. Sen har han haft både fågel och fågel vinge i munnen och suttit och hållit fast, Jätte duktig och lossar när man ber om det.Kan även komma en liten bit på inkallning med den kvar i munnen. Stolt matte
Sen var jag till Kårböle och la ett öppenklass spår till Evis Wilda. Träffade Betts och fick några klövar till helgens kurs. Sen åkte vi till Linas paradis och tittade, fatta vad fint det kan och kommer att bli där. Tack alla för en bra dag. Kramar och vi hörs.

Inga kommentarer: