måndag 27 april 2009

Rapport från helgen!

Ja helgen började med utställning i Lofsdalen på fredag. Ripa, Tyra och Hedda ställdes. Ripa gick bra, hon tycker detta är roligt. Hon fick en 1:a ökl och 1:a i kk, men mer blev det inte pga för lite päls. Hedda fick oxå 1:a i ökl och hon blev 2:a i kk. Tyra fick en 2:a. Tror vi alla var nöjda efter den dagen. Åkte upp till Långå och sov över där.
Dagen efter var det dax för jaktprov. Tyra och Ripa skulle gå. Klev upp vid 5.30 efter att inte just sovit något. Iväg till Lofsdalen kollade i vilket parti vi skulle gå i. Sen var det bandvagns åkning upp till fjälls. Vi åkte i över en timme. Vilken underbar dag det blev, trots att min mage sa ifrån efter ca 2 timmar på skidor. Fick vända tillbaka mot rast stugan. Oj vad dålig jag blev. Skit sjukdom. Men Fredrik tog över och förde Ripa med glans. Hon fick gå full tid, men tyvärr kom hon inte för fågel, men domaren tyckte hon hade ett bra till mycket bra sök. Tyra höll på att gå till pris, men tabbade sej i sista släppet.
Kom tillbaka till Långå vid 20.30, då var vi alla trötta och slitna.
Igår var Birre iväg med Hedda på jakt prov. Hon hade ett utmärkt sök men pga vissa omständigheter så blev det inte mer än så. Själv åkte jag hem på morgonen, och sen sov jag mest hela dagen, magen var väldigt dålig hela dagen, och då blir man helt slut. Ripa sov och sov mest hela dagen. Kramar och hörs sen.

Inga kommentarer: