söndag 6 september 2009

Milou på utflykt med matte!


Ja igår var lilleman och jag på utflykt. Vi följde med husse när han skulle lägga ut kräftburarna i vättern.
Det var visserligen lite mulet men varmt ändå, riktigt skönt faktiskt. Sen vi tippat av båt och husse åkte vi till Askersund, där gick vi omkring på torget och vid hamnen och socialtränade oss. Vi hade riktigt mysigt. Vi fick bla tag på grisöron storlek XXL snacka om stora, vi köpte ett par.
Sedan åkte vi tillbaka till där vi släppt av husse. Satte oss på klipporna och bara njöt av lugnet och utsikten. Milou fick ett grisöra som han busade omkring med, en bra stund, innan det hamnade i magen.
Efter det bytte jag sitt plats pga att lillebror var lite närgången på klipp kanten, satte mej lite lägre, så han på barns vis kunde leka i vattnet under uppsikt, och det var precis vad han gjorde. Han började med att halka på dom hala klipporna och kanade i. Men det bryr han sej inte mycket om, sen grejade och donade han i vattnet säkert över en timme, medan jag satt och stickade och mös.
När husse mfl kom in från sjön igen och klev iland, var det med skräck blandad förtjusning, Mille gick dom tillmötes, med tanke på hans spök ålder och deras flyt overaller.
Han är väldigt frimodig och upptäckand som hund, utforskar saker på egen hand, och roar sej kungligt.
Men när vi åkte hemöver, var det en som sov som en lill gris.
Ha det bäst och kramar från oss.
Ps har glömt säga att Myran och Milou har funnit varandra nu, och leker och busar mycket ds.

2 kommentarer:

LissieN sa...

Halloj! Läste din kommentar *på min kommentar* i Lizas blogg...ang personspåret. Tack så jättemycket för tipset. Ska verkligen testa att låta spåret ligga 3 timmar för att se om det blir någon skillnad. Om han hittar "kärnan" bättre. Låter ju väldigt logiskt. Kan nog faktiskt komma ihåg att nån gång när spåret "råkat" ligga längre än vad vi tänkt så har han kanske gått bättre....
Tack för tipset!

Mvh Elisabeth och Merlin

http://merlin.webgain.se

Liza sa...

Bara så du vet...älskar att läsa kommentarerna i min blogg :)
Kramar