söndag 17 maj 2009

Söndag!

Vilken helg har haft fullt upp och är nu slut som artist. Kursen har gått bra och jag tror alla var nöjda. Skriver mer en annan dag, eller så slutar jag att blogga, med tanke på vissa saker so hänt, den som känner sej skyldig kan ju sluta läsa, och prata skit. Eftersom du inte sitter inne med rätt information. Men du får oxå en kram som alla andra.

4 kommentarer:

Ingemar sa...

Du får lov att skriva allt om kursen åtminstonde från lör eftermiddag..... Kom hem halv ett och halv 8 i kväll.... tuff helg synd att jag missade det viktigaste.... Det va super skoj... Tack och bock...// Ingemar L

Anonym sa...

en TOPPEN HELG!!! alltid lika skoj att träna med dig vännen!! KRAM KRAM
å sluta INTE BLOGGA!! jag behöver ju se vad du pysslar med nu när vi inte ses så ofta... fast förhoppningsvis blir det oftare i fortsättningen! KRAM IGEN

Marie sa...

Hallå!! Du får inte sluta blogga!! Är någon sur över det du skriver får du väl be dem flyga och fara! Jag kan kanske tänka mig en aning om vad det hela handlar om... fast jag kan ju också ha fel!!

MEN!! Du om någon är värd en grå en och det sista man ska ge upp i livet är sin största hobby!! Ge mig nu en spark om jag är ute och cyklar ;-)

KRAM!!

suss sa...

Tack för den roliga å intressanta helgen!! Hör görna av dej om de blir nå mer fram över=) kram sus