söndag 22 augusti 2010

Helg med jobb och hund träning!

Oj tror längtan efter Högåsen börjar bli stor nu!
 I helgen har det varit mycket jobb, men som sagt även hunnit med hund träning med kvalité. Härligt det blir man glad och stärkt av. Tack Bettan för att du står ut med oss.
Lördag och söndag bestod av ungefär samma träning.
Myran fick mest hoppa lite och apportera.
Igår var hon super duktig och gick ut bra, hade lagt ut 10 apporter på rad, och en av Bettans hundar oxå så dom hämtade varannan gång, men idag var det trögt men vi gav inte upp och fick hem alla.
Milou fick träna linförighet gick väldigt bra med tanke på hur många gånger han gjort det, vi tränade stopp signal, visst än är det bara runt benen, men funkar ganska bra. Hopp över hinder har vi testat på oxå, det var skojigt tyckte han.
Sist igår la jag ut 3 apporter på rad och han fick hämta i två omgångar, gick bra, lydig, bra ingång och fast hållandet är super, det kan vara greppet jag tycker är sådär. Är det någon som har tips på detta???
Idag la vi ut 10 föremål på rad på en väg och Betts och jag skickade varannan gång. Milou sitter snällt och väntar på sin tur och sen när det blir lite långt får man följa en bit och hjälpa lite, men han jobbar och jobbar och tycker det är skoj.
Nu är det dax för sista jobb natten inför semestern, och ska börja den i Ljusdal med surströmmings middag, med min gudfar John i morgon.
Kramar och ha det bäst!

Inga kommentarer: