tisdag 25 november 2008

Hemma igen!!!

Ja idag har det varit resdag. Åkte vid nio och var hemma vid 16.30. Vägen var väl sådär allt från salt till isig vägbana. Hemma var det 14 grader inne, men med lite eld i spisen, blev det snabbt varmt. Snö har det också kommit medan jag var borta, så det blir till att skotta lite. Tvätten är tvättad och packningen är upp plockad, skönt att det är gjort. Längtar ner igen väldigt mycket, får abstinens direkt. Men det är väl så det ska vara, eller?
I morgon är det skola, jippie vad roligt. Men tyvärr är det bara 4 gånger kvar. Vad tiden har gått fort, har snart pluggat ett år.
Hundarna sover nu, är trött efter resan. Ripa vill ju inte ens följa med mej hem, hon gör allt för att jag inte ska se eller komma ihåg henne. Myran däremot följer mej som en "hund", ha ha, det var väl roligt. Nej nu måste jag börja tänka på att gå och lägga mej, för att orka upp i morgon. Men det lär inte vara något problem, eftersom jag är morgon människa. Sov gott, du lilla tallkott. Kramar från oss som är hemma igen.

Inga kommentarer: